Як лікувати остеохондроз

Як лікувати остеохондроз - М'язово фасціальна терапія 


Остеохондроз дистрофічні порушення суглобових хрящів, остеохондроз розвивається практично в любому суглобі, але найбільш вразливі це міжхребцеві диски. Бувають такі види остеохондрозу: шийний остеохондроз, грудний остеохондроз та поперековий остеохондроз. 

Якщо у вас спостерігається шийний остеохондроз ви будете відчувати ниючий  біль в задній поверхні шиї, біль в районі потилиці та плечей, відчуття буде таке ніби вам віднімає руки, шумить у вухах, болить голова.

В момент чхання ви будете відчувати гостру біль, з'являється метеочутливість, якщо ви хочете закласти руки за спину буде відчуття дратівливості, запаморочення.

Як лікувати остеохондроз шиї -  +38(050)277-37-09 консультація безкоштовна.


Якщо у вас спостерігається шийно-грудний остеохондроз тоді біль проявляється в ділянці серця через що її плутають із  стенокардією, біль посилюється при зміні тіла в інше положення, болят лопатки, можливе важке дихання та порушення шлунково-кишкового тракту, печія, біль в ділянці печінки.

Як лікувати остеохондроз грудний - Пройти курс лікування в маєтках "Мацеста"

При відчутті стріляючої болі в попереку, тягуча біль в області тазу, це прояви поперекового остеохондрозу який збільшується при незначних навантаженнях в сидячому положенні, відчуття холоду в кінцівках та судоми.

Як лікувати остеохондроз поперековий - почніть із запису на прийом  +38(050)277-37-09


Як лікувати остеохондроз? в зрілому віці майже кожна людина задається цим питанням, все пов'язано із тим що лікувати остеохондроз доводиться через малорухливий спосіб життя (згадайте юні роки ні про який остеохондроз і мови немогло бути), вживання багато соленого, перченого призводить до закупорення кровотоку який насичує навколохребетні тканини, в результаті чого проходить голодування м'язів, висушування і наступає остеохондроз.

Причини остеохондрозу: Порушення обміну речовин 

  • Спадкова схильність до даного захворювання
  • Порушений процес обміну речовин в організмі
  • Зміни організму в зрілому віці
  • Різноманітні викривлення, травми хребта
  • Навантаження на хребет (надмірні, несиметричні)
  • Цукровий діабет "розлад кровообігу, в результаті чого хрящові диски отримують кров із оточуючих тканин в результаті чого відбувається дегенеративна зміна, послаблюється амортизація дисків що призводить до гострої болі при навантаженні.
  • Патологічні зміни в тканинах кістково зв'язуючого апарату, через що виникає больовий синдром та розвивається диско корінцеве голодування крові спинномозкових корінців, в результаті блокується руховий сегмент хребта.

Як лікувати остеохондроз: При перших підозрах на остеохондроз (впершу чергу це біль в спині) вам потрібно звернутися до нашого лікаря Андрія Володимировича  +38(050)277-37-09 , за допомогою своєї практики та деяких тестів лікар діагностує рухомість хребта, наявність болі, визначає чи були раніше травми, опитує пацієнта для розуміння виду його діяльності, складає певну картину про хворого, для прийняття рішення та методу лікування. Бувають моменти коли лікар призначає метод обстеження (МРТ, КТ).

Лікування остеохондрозу для кожного пацієнта індивідуальне, але в більшості випадків це консервативне лікування: М'язово фасціальна терапія, масаж, мануальна терапія, лікувальна фізкультура, прийом натуральних харчових добавок. 


Як лікувати остеохондроз в санаторію Брусниця вам розкажуть наші спеціалісти, вам залишається зателефонувати та отримати кваліфіковану допомогу. +38(050)277-37-09



Популярні дописи з цього блогу

👉 Сірководень, Сірководневі ванни, користь

Санаторій Брусниця "Маєтки Мацеста"

Санаторій Брусниця відгуки

Остеохондроз це

📌 Посттравматичні артрози, артрити, симптоми, діагностика, лікування 📌

Радикуліт симптоми лікування

ЛІКУВАННЯ ОПОРНО РУХОВОГО АПАРАТУ

Карта сайту