Санаторії України

Санаторії України

Це одне із ключових слів при пошуку бальнеологічних курортів України.

Сірководнева вода яка добувається з глибини понад 250 метрів та розташована на брусницькому родовищі сірководневих вод, та використовується в даному санаторію.

Вода добута із свердловини є природною та надзвичайно лікувальною, адже концентрація сірководню на літр води прирівнюється до курорту Мацеста який знаходиться в Сочі, Краснодарский край. 
Це чудо природного оздоровлення було засновано в 1967 році лікарем Бойко Дмитром Іллічом, використовуючи сірководень при лікуванні опорно рухового апарату, остеохондроз, лікування суглобів, в прямому смислі слова ставило людей на ноги, люди все частіше почали відвідувати санаторій Брусниця, адже даний метод лікування є цілком природним.

Санаторій Брусниця входить до списку Санаторії України з лікувальним напрямком, адже ефективність лікування становить 95 % що є гарним показником в медичних термінах.
При даному санаторію є надзвичайно гарне містечко Дерев'яні котеджі "Мацеста" де ви можете залишитись на ночівлю, поїсти, отримати м'язово фасціальну терапію, насолоджуватись співом пташок адже дане містечко знаходиться в парковій зоні де дуже затишно та надзвичайно гарно, при моральному відпочинку ви швидше відчуєте ефект лікування суглобів, остеохондрозу, всі ваші недуги будуть здаватись вам вчорашнім днем.

Детальніше ви знайдете за даним посиланням Санаторій Брусниця, або зателефонувавши Адміністратору Андрію Володимировичу +38(050)277-37-09



Санаторії України в інтернеті є ресурси які рекламують українські санаторії, бальнеологічні курорти, вам потрібно визначитись яка недуга вас непокоїть та створити пошуковий запит в інтернеті. Бальнеологічні санаторії України лікують зазвичай своєю водою, приймання ванн, плавання в басейнах, до такого типу санаторії України відноситься санаторій Брусниця назва якого ЧОКП Бальнеологічний санаторій Брусниця.


Популярні дописи з цього блогу

👉 Сірководень, Сірководневі ванни, користь

Санаторій Брусниця "Маєтки Мацеста"

Санаторій Брусниця відгуки

📌 Посттравматичні артрози, артрити, симптоми, діагностика, лікування 📌

Остеохондроз це

Радикуліт симптоми лікування

Як лікувати остеохондроз

Лікування грижі

Лікування міжхребцевої грижі