Укрепление иммунитета Сероводородные ванны


+38(050)277-37-09 Андрій Володимирович

Статтю опубліковує Котеджне містечко " МАЦЕСТА " при Бальнеологічному Санаторію Брусниця. Сероводородные ванны




Історія зараз буде про сірководневі ванни типу мацеста які призначаються в санаторію Брусниця
9.08.2018 в годині 11 00, коли був обхід по території котеджного містечка "Мацеста" підходить чоловік і говорить Андрій Володимирович а ви знаєте я тут тільки 3тій день і вже відразу відчуваю покращення роботи моїх ніг, він із такою радістю розповідав показуючи як згинаються його ноги. Чоловік говорить нам ось хлопці дивіться, я виставляю ногу вперед починаю її згинати і нічого нехрустить в моїх колінах, а коли я сюди приїхав на реабілітацію то виставляючи ногу вперед вмене весь час щось хрускотіло, я тут тільки третій день і вже відчуваю полегшення в роботі моїх суставів, ви неуявляєте який я задоволений лікуванням розповів нам чоловік.
Ми із Андрієм перепитались що саме вам допомогло? на що людина відповіла Сірководневі ванни , ссилаючись на розповідь людини можна зробити такий висновок: Лікування реально допомагає, різниця лише в часі, комусь вже, а хтось каже що за місяць, два три але всеодно буде результат.
Ще одна історія про бабусю віком 85 років, на лікування її привезла внучка, вона розповідає те шо лікування бабусі вистачає на рік, після лікування Марія Василівна (так звати цю бабусю) рік проживає з легкістю без загострень та болячок.
Завжди з повагою до людей ( Маєтки Мацеста )

Чернігів, Чернігівська область,Чернівці, Чернівецька область,Черкаси, Черкаська область,Хмельницький, Хмельницька область,Херсон, Херсонська область,Харків, Харківська область,Ужгород, Ужгородська область,Тернопільська область,Тернопіль,Суми, Сумська область,Рівне, Рівненська область,Полтава, Полтавська область,Одеса, Одеська область,Миколаїв, Миколаївська область,Львів, Львівська область,Луцьк, Луцька область,Кропивницький,Київ, Київська область,Івано-Франківськ, Івано-Франківська область,Запоріжжя, Запорізька область,Житомир, Житомирська область,Дніпро, Дніпровська область,Вінниця, Вінницька область

Популярні дописи з цього блогу

👉 Сірководень, Сірководневі ванни, користь

Санаторій Брусниця "Маєтки Мацеста"

Санаторій Брусниця відгуки

Остеохондроз це

📌 Посттравматичні артрози, артрити, симптоми, діагностика, лікування 📌

Карта сайту

Радикуліт симптоми лікування

Нейро Лімфатична терапія ОПОРНО РУХОВИЙ АПАРАТ

ЛІКУВАННЯ ОПОРНО РУХОВОГО АПАРАТУ