Санаторій Брусниця відгуки


Коментарі


Vovi каже…
Якщо порівняти ціни цього бальнеологічного санаторію із іншими, то ніяких зауважень.
Сірковожневі ванни допомогають, персонал зважливий, особливо Андрій Володимирович з маєтків Мацеста 0502773709, який реагує на всі зауваження та в моменті створює затишок пацієнтам, а саме Запустив харчоблок в стилі домашньої кухні на території Котеджного містечка, можна замовити піцу. Все круто
Я ставлю лайк

Unknown каже…
Лікування Опорно Рухового Апарату
Проживала в Будиночках, Харчувалась в Б'юветі їжею з печі, шо вам сказати, всім задоволена. Сірководневі ванни то що насправді допомогає.
У всьому мені допомагав Андрій Володимирович 050 2773709
Рекомендую
Василь Коломия каже…
Все чудово, ціна приємна, персонал вічливий
Ірина місто. Сторожинець каже…
Хочу залишити свій відгук, я сюди їдуть вже не перший раз. Хочу сказати що лікування дуже добре, ванни сірководні не привозні. Водні витяжки які мені дуже допомогли. Масажист Новак Микола дуже добре робить масаж точковий ( рекомендую). Я проживала у двохмістному будиночку з чудовими умовами, є телевізор, холодильник, Інтернет і санвузол. Коло будиночка є альтанка де можно відпочити і поспілкуватися на свіжому повітрі. Харчувалася у столовій при будиночках де я проживала, готують смачно і різноманітно. Як ефективне лікування рекомендую. Мені допомогло.
Вікторія с. Молодія каже…
Доброго дня.Хочу залишити свій відгук про перебування та лікування в санаторії Брусниця. Проживала в двомісному котеджі, дуже сподобалося обслуговування номера, завжди чисто, міняють рушники, білизну. Харчувалася в столовій при котеджі,влаштоаує все повність,порції такі, що навіть більше ніж достатньо. Лікування чудове на сам перед Сірководневі вани дуже допомагають. Рекомендую....
Олена Іванівна м.Чернівці каже…
Відпочиваючи в санаторії «Брусниця», Я із задоволенням бажаю відзначити увагу і турботу обслуговуючого персоналу. Сподобалося дуже мій номер в якому проживала, також продумане дієтичне харчування в столові при будиночках. Лікування не погане велике дякую моєму персональному лікарю Тетяні Василівні за турботу. Сірководневі ванна допомагають головне не перебрати все добре. Раджу всім...
Олеся Навойтко каже…
Про котеджне містечко!))) Умови проживання на вищому рівні. Відношення до клієнтів, як у елітних готелях. Окрема розмова про харчування: хочу зробити зауваження!!!)))) дівчата, не готуйте так смачно, не давайте такі великі порції!!! Відмовитись неможливо!!! Якщо відверто, їжа смачна, різноманітна, завжди все свіженьке, обережно, щоб не проковтнути пальчики!!! Дякую.
Дуже ввічливий персонал. Окрема подяка Андрію Володимировичу за правду і дружнє відношення, Орисі за золоті руки, Міші за швидке реагування на любе прохання! Чи приїду я знову?) так, неодмінно і буду усім рекомендувати саме сюди. Лікувальна вода дуже помічна. Тут лікує сама природа!!!
Василь Миколайович каже…
Сподобався мій номер, дуже сподобалося дієтичне харчування, процедури, лікарі, обслуговування номера, завжди чисто, міняють білизну, рушники, рекомендую!
Марія, Одеса каже…
Я дуже задоволена. Приїхала лікувати травму плечового суглобу. Розрив акроміального з'єднання. Обмежена рухливість і прогресуюча атрофія всіх м'язів плечового суглобу. Дякую дуже Андрію Володимировичу, який привіз мене з Чернівців, зробив всі формальності і потурбувався, щоб я почала процедури в перший же день. Дякую Михайлу Васильовичу, який ретельно слідкує, щоб наше перебування в містечку було максимально зручним і комфортним. Бальнеологічні процедури еффективні. Вже через 5 днів я почала піднімати руку. Хотілося плакати від радості. Дівчата на процедурах привітні і ласкаві, старалися зробити так, щоб ми не відчували ніякого дискомфорту. Відчувається професійна майстерність. Після массажів Марії Миколаївни мала відчуття, ніби мій суглоб змазано змазкою. Дуже задоволена массажем для нормалізації кров'яного тиску. А кухня-супер. Поєднати дієтологію і хороший смак- це справжнє мистецтво. Приєднуюсь до коментаря Олесі Навойтко. Дякую всім. Проживання в домиках- приємно, зручно. Порада всім, хто потребує лікування: їдьте на 20 днів. Дякую за увагу.
Любовь Евпак г.Харьков каже…
Хочу выразить огромную благодарность всему обслуживающему персоналу мансардного городка санатория Брусница . Вы делаете доброе дело. Лечение в санатории усиливается теплой дружественной обстановкой в месте проживания. Ваши деревянные домики со всеми удобствами дабавляют здоровья ароматом деревянных стен, запахов свежескошенной травы, пением птиц, свежим воздухом и безупречными условиями для отдыха. Спасибо вам всем огромное всем!! Рекомендую всем своим друзьям приезжать сюда на оздоровление и отдых...мансардный домики - это маленький рай...
Зинаида г. Черновцы каже…
Желаем выразить огромную благодарность обслуживающему персоналу Котеджного городка санатория Брусница. Деревянные домики со всеми удобствами. Прекрасная природа, ароматом свежайшых трав, свежый воздух, много птиц. Очень хорошее профилактическое лечение особенно Ванны, массаж, пиявки и косметические процедуры. Рекомендую Всем приезжать сюда на лечение и отдых.
Анатолій і Яна каже…
Ми залишились дуже задоволені обслуговуванням котеджного містечка,особливо задоволені харчуванням😋🍕🍜🍝🍖🥐🥗🍸.Велике ДЯКУЮ кухарям🤗!!!Дякуємо Андрію Валодимировичу за комфортне облаштування будиночка,і за привітне відношення до відпочиваючих!!!Гарно дякуєм мед персоналу!!!У Наталі Іванівни золоті руки😊!!!Всім РЕКОМЕНДУЄМО!Приїжайте,лікуйтесь і відпочивайте👍
Unknown каже…
Відпочивали всією сім'єю, з дитиною. Залишились задоволені. Обслуговування хороше. Чудова природа, свіже повітря, відмінне харчування. Сірководневі ванни дуже ефективні. А також масаж у Марії Миколаївні - чудовий, професійний. Дякуємо персоналу за створений затишок відпочинку. Рекомендуємо, приїзджайте і лікуйтеся!
Галина,м. Хмельницький
Наталія м. Чернівці каже…
Проживала в будиночку .Сподобалося ,спокійно,затишно,приємно.
Харчування в столові при будинках їжа з печі,надзвичайно смачне.
Лікування гарне і корисне.
Я вдячна за все...
Оксана м. Сторожинець каже…
Проживала в будиночку, умови дуже гарні, харчування теж мені сподобалося при будиночках. Але умови для лікування мені не сподобались.
Наталя м.Одесса каже…
Проходила лікування в санаторії "Брусниця "Вирішила зупинитися у Котеджному містечку ,залишилася буде задоволена дерев'яні будиночки, гарно обладнана територія , привітний ввічливий персонал , який допомагає вирішити всі питання по лікуванню та проживанню, дуже смачна їжа .Всім гарно дякую та рекомендую.
Любов м. Коломия каже…
Бажаю залишити відгук про свій відпочинок у с. Брусниця. Проживала в котеджному міс ечку дуже сподобалося мені, харчувалася у стволові при будиночках відмінно. Є можливість замовити піцу, рибу с печі, реберця... Лікування сподобалось. Персонал увічливий та завжди готовий допомогти. Відпочинок на 100% духовно і фізично. Дякую.
Unknown каже…
27 червня по 06 липня ..
Проходила лікування в санаторії "Брусниця "Вирішила зупинитися у Котеджному містечку ,залишилася буде задоволена дерев'яні будиночки, гарно обладнана територія , привітний ввічливий персонал , який допомагає вирішити всі питання по лікуванню та проживанню, дуже смачна їжа .Всім гарно дякую та рекомендую.
Анжела.
Любов м. Київ каже…
Подружжя Камінських, м.Киів, термін перебування: з 25.06.2019 по 08.07.2019

Приехав на лечение в санаторий "Брусница", поселились в одном из домиков ко теджного городка "Мацеста" и не ошиблись. Прекрасные условия для проживания:просторно, уютно и комфортно, а то, что домик сделан полностью из дерева, создает особенную, весьма благоприятную атмосферу для лечения и отдыха.Ухоженная территория,обилие зелени и воздух-невероятно чистый! Прекрасная кухня,пища готовится в печи на дровах, а повара Маша и Люба просто волшебницы.
Две недели пролетели как один день!Огромное спасибо создателям этого городка:Андрею Владимировичу и менеджеру Михаилу, их заботой и вниманием окружен каждый отдыхающий.
Maushkin72@gmail.com каже…
Максим, Киев. Был в июне 2019.В деревянных домиках, понравилось. Питание качественно и не дорого. Готовят в печи. Кроме стандартного меню можно заказать пиццу и мангал. До лечебных корпусов не далеко. Территория зелёная и ухоженная. В сухом остатке-достойное место для а лечения и восстановления сил. Отдельное спасибо хозяину комплекса, Андрею всегда на связи и готов оперативно помочь с возникшими вопросами.
Unknown каже…
Отдыхали с женой в июле 2019года в санатории Брусница, остались очень довольны отдыхом и лечением. Большое спасибо Андрею за организацию проживания в коттеджах и за очень вкусное питание, повара молодцы, готовили очень вкусно, свежий воздух, лечение, вкусная еда сделали отдых полезным и незабываемым.
Оксана, м.Кременчук каже…

Лишаю і свій відгук, бо перед тим, як приїхати в Брусницю начиталась в Інтернеті такого, що розібрали сумніви. Добре, що таки приїхала. Тепер знаю, що буду тут і наступного разу.
Проживали ми у котеджному містечку у дерев’яних будиночках. Дуже гарна місцина, дійсно гарні умови проживання, привітний персонал, що реагує на прохання і проблеми, які можуть виникнути. Досить гарне харчування, як для ціни в 150 грн на день, порції великі. Єдине, на ранок часто дають молочку. Тому, хто не любить молочку, потрібно домовлятись з дівчатами на кухні, аби вийти до якогось компромісу. При мені жодній людині в цьому не відмовили. Персонал на кухні класний!
Щодо лікування: основне лікування, то саме сірководневі ванни. І не правда, що пишуть про страшні умови в приміщеннях, де знаходяться ванни. Я того дуже боялась. Насправді, є приміщення, в якому знаходиться два крила. В одному крилі нові акрилові ванни, саме туди ходить більшість пацієнтів; в іншому - старі чугунні ванни. Ось саме чугунні ванни чорні від постійного контакту із сірководнем. Але вони гарно тримають тепло води і більш місткі, ніж акрилові. Я бачила, що деякі постійні пацієнти Брусниці обирають і цінують саме чугунні ванни.
Щодо медперсоналу: неправду пишуть, що медперсонал не професійний. Спілкувалась я з персоналом на ваннах (пані Орися та ще одна пані, забула, нажаль, як звати), також з Валентиною на фізпроцедурах, з Галиною на озокериті – абсолютно усі жіночки привітні та професійні. Невропатолог Тетяна Василівна назначає лікування тільки після фізогляду та співбесіди, опираючись на ті данні, які ви їй про себе надаєте. Тому і черга до неї в заїзд досить повільно просувається, бо вона вислуховує, запитує, прощупує тощо.
Щодо «чим себе зайняти після процедур». Купа можливостей: читайте, знайомтеся та спілкуйтеся з новими людьми, щось почніть вивчати, дихайте, гуляйте. В нас же ж на те зовсім немає часу вдома.
Щодо недоліків: - будиночки розраховані на проживання двох людей, часто люди абсолютно чужі, тому є необхідність вбудувати маленькі окремі сейфи для зберігання цінних речей; - немає інтернету в самих будиночках, є тільки на верандах, то є не зовсім зручно, але казало керівництво, що над тим працюють; - комарі: було б непогано встановити москитні сітки не тільки на вікна, а ще й на двері.

P.S. Андрію Володимировичу – ви крутєцкий! )))
Анонім каже…
Мар’яна + Богданчик
Відпочивали на початку липня в будиночках, чисто, затишно. Особлива подяка дівчатам, що працюють на кухні - смачно готують! Молодці.Хто прагне відпочити від міста, роботи - хороший варіант два в одному: відпочинок та оздоровлення! Дякуємо і Андрію Володимировичу - хороший вмілий менеджер.
Щодо лікування, то умови потрібно покращити, хоча персонал дуже старається. Привітні, люблять свою справу.
Доброго всім вечора!
На питання недоліки ДОПОВІДАЄМО:
1.Немає інтернету в самих будиночках ((ВИПРАВЛЕНО) ІНТЕРНЕТ ПРАЦЮЄ ВСЮДИ)
2.Комарі: Закуплено частину ламп (Електромухобійки) вони знаходяться в Менеджера Андрія Володимировича 050 277 37 09 При необхідності вам видадуть.
3.Маленькі окремі сейфи для зберігання цінних речей: Ми працюємо над даним питанням.

Просимо вибачення за незручності.

МИ ОБІЦЯЄМО ШВИДКО РЕАГУВАТИ НА ВАШІ ПРОПОЗИЦІЇ

Наталя, Чернівці каже…
Усім привіт, 20-денний відпочинок у КОТЕДЖНОМУ МІСТЕЧКУ санаторію Брусниця підходить до завершення. Три тижні пролетіли як один день. Правду кажуть:"Хто одного разу відпочивав у котеджах Брусниці повернеться сюди знову і знову, бо це як наркотик". Так само і я вже 7-мий рік поспіль три тижні відпочиваю і лікуюся саме тут. Бо це ідеальне поєднання корисного з приємним. Унікальні властивості сірководневих ванн творять дива. Особисто для мене велике значення має комфорт умов проживання і смачне харчування. власний харчоблок з стравами приготованими в печі..ммм смакота. Ми спробували майже все в меню смачно і доступно. Особлива любов - кава. Такої смачної кави ви не знайдете ніде. Приємно бачити, як покращується сервіс та умови з кожним роком. Щиро вдячна усім, хто працює над створенням затишку та комфорту, індивідуальний підхід ко кожної людини, повага та розуміння є дуже важливим. Щиро дякую Андрію, дівчаткам з кухні, усім хто працює, щоб створювати умови для лікування. Тут відпочивають тілом і душею від метушні міста.
Усім здоровя, добра та любові! Бережіть себе!
До зустрічі наступного літа :)
Александра каже…
Хотела оставить отзыв об отдыхе в санатории Брусница. Отдыхала в июле, проживала в коттеджах на территории санатория. отличные условия проживания, в домиках чистенько, все необходимое есть в номерах, красивенная территория, очень приветливый персонал. Питались на территории коттеджей, девочки-повара большие молодцы, очень вкусно всегда готовили, хорошее разнообразие по питанию было, учитывали все пожелания. Так же можно было у них дополнительно заказать пиццу, шашлык, картошку, все готовилось в печи и было нереально вкусно))).
Хотела еще выразить отдельную благодарность Андрею Владимировичу, за его особое внимание и заботу о каждом посетителе. Желаю процветания и побольше довольных отдыхающих))
Unknown каже…
Добрий день,вiдпочивали та лiкувалися в санаторIи Брусница, проживали в котеджах, гарно чисто смачно ,рекомендую.
Unknown каже…
Одного разу мудра людина сказала, що якби Господь Бог захотів відпочити від небесних справ, то вибрав би Буковину. Якщо Вам потрібно поновити фізичні сили, полікувати суглоби, - рекомендую Брусницю! Особлива подяка Шувальському Андрію Володимировичу. З повагою, М.Г.Галузінська
Unknown каже…
Про котеджне містечко дізналася випадково при пошуку в інтернеті місця для лікування душі і тіла. І ні разу не пожаліла що приїхала саме сюди.Умови проживання в дерев'яному будиночку комфортні, харчування на вищому рівні,персоналу взагалі окрема подяка. І при цьому ще і еффективне лікування. Перед відпусткою було повне виснаження, а після відпочинку в Мацесті трохі більше як за тиждень сили було відновлено.І по грошах доступно.Раджу іхати сюди відпочивати і лікуватися, не пожалієте.
Василь каже…
Відпочивав з дружиною в котеджних будиночка Мацеста в серпні 2019 року.Умови проживання на найвищому рівні,деревяні будиночки,санвузол,душ,вода горяча і холодна цілодобово,інтернет та плазмові телевізори ,холодильник.Про господаря Андрія Володимировича можна сказати одним словом ---ЛЮДИНА!!! Дуже уважний і доброзичлевий Дякуємо! А про їжу що готують жіночки-повара навіть і розповісти важко,від смаку їх їжі можна одуріти -це не їжа а ШЕДЕВРИ і начебто з простих продуктів .Дякуємо всьому персоналу котеджного містечка Мацеста за гарний і здоровий відпочинок .Надіємося приїхати ще.Процвітання та наснаги всьому колективу в вашому доброму ділі
святослав каже…
Автор видалив цей коментар.
Unknown каже…
Ирина Черновцы. Всем добрый день. Мой отдых и лечение подходят к концу.Жаль уезжать с такого красивого места.Хочется поделиться со всеми своим пребыванием в Бруснице в деревянном домике.Сказачное место.красивая ухоженная территория.Чистый
Unknown каже…
Чистый воздух.Третий раз я приезжаю и беру с собой внуков.Им тут очень нравится.Приветливый персонал,уборка в домиках и на территории регулярно.Отдельное спасибо Андрею Владимировичу,за понимание.У него правильный подход ко всем.Удивительный человек, любящий людей и свою работу.Кухня,отдельная история.Маленькое красивое кафе.Все очень эстетично.Изюменка,это печь,В которой готовят еду.Обеды сбалансированые и очень вкусные.Правда,очень большие порции.Еще один не маловажный факт.В этом санатории самые низкие цены буквально на все.По всей Украине таких цен нет.И домиков таких нет.И персонал замечательный,а серо водородная вода,творит чудеса.Я советую всем,кто ищет возможность исцелиться натуральным способом,приехать в это сказочное место.Получить эстетическое удовольствие и оздоровиться.Будьте все здоровы!
Unknown каже…
Четвертий рік поспіль відпочиваємо і лікуємось у мальовничому котеджному містечку "Мацеста" санаторію "Брусниця".
Такої краси природи і людського тепла, яким тут оточують відпочиваючих, варто ще пошукати. Котджні будиночки затишні, комфортабельні. Обслуговуючий персонал на вищому рівні. Маленька затишна їдальня завжди гостинно зустрічає своїми смачними стравами з печі. Кухарям за це велике дякуємо.
Санаторно-курортне лікування має досить широкий спектр своєї діяльності. Але основним пріоритетом є лікування сірководневою водою. Ця вода має цілющі властивості, які допомогають людському організму боротися з різними захворюваннями, особливо опорно-рухового апарату.
Щира подяка Андрію Володимировичу за його професійну майстерність, розуміння і толерантність у роботі з відпочиваючими.
І хоч море від Вас далеко, бажаємо Вам і Вашому "Кораблю" довго "плавання".
З повагою Світлана та Ніна , київська область.
Unknown каже…
Доброго дня.Не можу не поїхати звідси, щоб, не залишити свій відгук.Мій відпочинок і лікування добігає кінця. Проживала в котеджних будиночках "Мацеста",такої краси природи та привітного персоналу, ще не зустрічала.Дуже гарні умови в будиночках,затишно,комфортно, є все, що потрібно для відпочинку.Також є альтанка, де кожен ранок, я насолоджувалась дуже смачною кавою з гарним видом на природу Харчування дуже смачне,все роблять с печі, тільки позаздрить той, хто цього не куштував, порції дуже великі, але і відмовитись від них дуже тяжко. Дуже хотіла подякувати Андрію Володимировичу, це людина з великої літери. Ніколи не відмовить, і на кожне прохання відреагує ШВИДКО. Має підхід до кожної людини окремо, завжди знайде час, щоб допомогти. Дуже дякую ВАМ, за дружнє відношення. Це був мій первий приїзд в Брусницю, і скажу Вам, не останній. На наступний рік, обов'язково приїду. Хочу побажати Вам, не зупинятися, йти по сходинці все вище й вище. Удачі, Здоровья та натхненням Вам. Відпустка пройшла на великому рівні. До наступної зустрічі. КАТЮХА м.КРОПИВНИЦЬКИЙ
Unknown каже…
Доброго дня! Для тих хто хоче поєднати приємне з корисним, а саме лікування та відпочинок, рекомендую котеджні будиночки "Мацеста". За лікування і так всі знають, а от про котеджі не всі. В будиночку дуже затишно, комфортно та чисто. Харчування чудове. Різноманітне меню, а також можливість замовити смачну піцу з печі і не тільки). Одним словом, хто хоче відпочити і тілом і душею - РЕКОМЕНДУЮ! Шкода, що вже сьогодні покидаю це чудове місце. Окрема подяка Андрію Володимировичу! Не прощаюсь, а кажу до зустрстрічі!)))
Unknown каже…
Добрый день .
Мы с мужем отдыхали в коттеджном местечке "Мацеста" санаторий " Брусница" . Это божественное место расположено недалеко от города Черновцы . Приехали мы сюда с Израиля . Первый раз мы посетили это место год назад в сентябре месяце и тогда же встретились с Андреем Владимировичем . Он дал нам исчерпывающие ответы на все наши вопросы . Показал нам коттеджи и рассказал об условиях проживания . За этот год у нас многое изменилось , но мы не изменили свой выбор . И вот в августе 2019 года мы приехали на 7 день в " Мацесту" . Мы решили , что если нам понравиться , мы продолжим наше прибывание в этом месте . О нашем выборе мы ни разу не пожалели . Нам так понравилось , что мы продолжили еще на 14 дней . В итоге мы провели в " Мацесте " 21 день . Очень красивое , тихое место . Кажется , что здесь какая то особая аномальная зона . Местечко находится в красивом месте . Рядом парк и санаторий . На территории есть свое кафе . Славится это место тем , что готовят в нем все в печи и на дровах . В нем Вы можете заказать любую еду на выбор . Повара очень внимательные , милые и приветливые . Обслуживающий персонал ответственно относится к свой работе . Особенно хотим поблагодарить Андрей Владимировича за внимание к каждому отдыхающему и к нам в частности . Чувствуется , что это место для него не просто работа . Он вкладывает всю душу и сердце , чтобы каждому здесь было комфортно . За это время мы очень привязались ко всем , кто о нас заботился и помогал нам . Должны сказать , что в прошлом году в санатории открыли новую скважину с серо водородом . На Украине таких мест единицы . Мы беседовали с отдыхающими , которые много лет подряд приезжают в этот санаторий лечиться . Услышали только похвальные отзывы . Всем помогло и нам в частности . Мой муж отдыхал во многих санаториях : Моршине , Трускавце , Карловы Вары , Хмельнике . Но это место уникальное . Рекомендуем всем без исключения . Расстались с добрым сердцем . Надеемся , что в следующем году увидимся снова . До новых встреч !
Unknown каже…
Приїжаємо на лікування вже восьмий рік поспіль, Адміністратор Андрій Володимирович дуже уважно реагує на всі питання вчому дуже задоволені. Умови проживання на високому рівні, є все необхідне для комфортного відпочинку.Харчування збалансоване, різноманітне, по домашньому.
Дуже вдячні за лікування і проживання, і сподіваємся повернутись ще не один раз
Кручко Мария,Глыбокский р-н,с.Волока
Я лечилась и отдыхала в коттеджном городке Мацеста,санатория Брусница с 7 по 26 октября 2019 года.
Узнала об этом месте совершенно случайно- когда искала на разных сайтах информацию,где можно было вылечить последствия травмы голеностопного сустава.
Первым человеком с кем началось мое общение по данному поводу стал Шувальский Андрей Владимирович.Уточнив мой диагноз, Андрей Владимирович дал мне очень подробную и исчерпывающую информацию,а на мой вопрос,смогут ли ваши специалисты мне помочь,получила ответ:"Однозначно,вы наш пациент и мы обязательно вам поможем!". И сдержал свое слово- после 20 дней лечения,я переступая порог санатория с помощью трости,уходила вчера без нее. Вот такие чудеса!!!
В связи с этим,хочу выразить огромную благодарность и глубокую признательность всему медицинскому персоналу, и в частности- массажисту Козьма Ивану Николаевичу;специалисту физкабинета_-Валентине Ивановне; специалистам кабинета озокерита -Галине и Оксане; специалистам ванного комплекса- Оресе,Марии,Оресе (простите,не уточнила ваши отчества..),во главе с лечащим врачом Николайчук Татьяны Васильевны.
Особую благодарность и свое восхищение - Андрею Владимировичу, за высокий профессионализм:умение организовать работу своих подчиненных;за чуткость,терпимость,сочувствие,за умение найти индивидуальный подход к каждому проживающему( а среди нас,поверьте мне на слово,были ох,какие сложные люди..).Дальнейших успехов, процветания Вам, Андрей Владимирович!!!
Спасибо огромное Вам милым,добрым людям чей каждодневный труд,сделал наше лечение и отдых приятным и беззаботным: работникам нашей уютной "кафешки"-Костащук Маше,Даниляк Кате,Кушнирюк Юле и Калинчук Любе-за разнообразные и очень вкусные блюда;Флорескул Домне и Флорескул Свете-за чистоту,порядок и уют в наших коттеджах и на территории; Деду- за тепло в наших домиках!!!
Желаю всем вам и вашим близким крепкого здоровья,финансового благополучия!!!
Все вы вместе, ваш труд ,делают людей счастливыми,потому как вы не только лечите наши болезни,но и наши души!!!
До встречи!!!
С уважением,Мария,коттедж № 8
Анонім каже…
Шановний Андрію Володимировичу!
З почуттям щирої вдячності звертається до Вас сім’я Миханько, що з Вінниці. Спасибі Вам і Вашій родині, що створили таке гарне, затишне і комфортне поселення, в якому лікуються Ваші пацієнти. Спасибі всьому Вашому колективу - медичним працівникам, технічним, поварам за турботу про кожного пацієнта - це складає гарний результат у нашому лікуванні. Спасибі Вам за наше здоров`я.
Усім рідним, знайомим і незнайомим радимо поїхати на лікування у цей прекрасний санаторій, що у селі Брусниця, Чернівецької області. Санаторій теж називається «Брусниця». Тут лікують різні хвороби, а ми лікували опорно-руховий апарат - збираємось їхати знову.
Андрію Валодимировичу! Ще і ще раз дякуємо Вам! Доброго здоров`я, успіхів у всіх гарних справах і починаннях.
З повагою, Ольга Іванівна та Микола Тимофійович.
Анонім каже…
Ганна Михайлівна
Лікувалась в липні,проживала в котеджному містечку.Обслуговуванням задоволена.В Андрія Володимировича організаторські здібності дані Богом,любі проблеми вирішує спонтанно.Особливо хочу подякувати масажисту Орисі Михайлівні за її золоті руки і професіоналізм.Побажання:зробити ремонт в будівлях,де хворі приймають ванни і озокерит,закупити простині і матраци.
Анонім каже…
Доброго дня.. Лікувалася в сан. ,,Брусниця". Залишилась задоволена не тільки хорошим лікуванням опорно-рухового апарату, а й атмосферою, яка панує тут, особливо на території котеджного містечка Мацеста. Тут панує особлива гармонія лікування і відпочинку разом. Кожен хто хоче поєднати лікування і відпочинок-це саме для вас. Зручні умови проживання в Маєтках-Мацести робить проживання зручним і комфортним . Щиро подякувати хочеться колективу їдальні , за смачні страви . Особливо пані Любі, Колективу котеджного містечка -пані Світлані, пані Дусі. А за тепло в будиночках- діда Октавія. Рекомендую всім лікування в сан. Брусниця!!!🤗🤗🤗
Анонім каже…
Вже 4 роки проходимо лікування в санаторій Брусниця.Завжди зупиняемося у Котеджному містечку.Дуже гарні умови проживання,привітний персонал,який реагує на прохання і проблеми,які виникають у ході лікування та пиоживання.Харчувалися у кафе при будинках.Їжа з печі ,надзвичайно смачна і корисна.
Особлива подяка Шувальскому Андрію Володимировичу,який є чудовим масажистом,гарною людиною і дуже відповідальною .Також подяка працівникам ванного корпусу.
Радимо санат.Брусниця а Котеджне містечко.Велике спасибі Андрію Володимировичу за здоров'я та затишок людей.Тлф.095 0077 771
З подякою подружжя Цибуляк
Скріпкаріу
Вільчак та Рошка.
Алла каже…
На данний момент проходжу лікування в санаторії "Брусниця", проживаю в коттеджному містечку. Знайшла це місце випадково, але не пошкодувала жодної хвилини. Проживання - відмінно! Харчування - відмінно! Відношення персоналу - відмінно.
Із процедур, які проходжу, хочу відмітити: сірководневі ванни (запах жах, а результат - супер); лімфодренажний массаж (персонально Андрій Володимирович)- ЩО МОЖЕ БУТИ КРАЩИМ, НІЖ ЦЕ!; сакські грязі - хто не знає про властивості цього чудового засобу лікування шкіри, суглобів та всього тіла?; пресотерапія - це взагалі моє захоплення.
Хочу подякувати за ставлення, лікування та увагу весь персонал містечка! Ви найкращі!
Unknown каже…
В санаторії «Брусниця» лікуюсь не вперше. Минулого разу жили в новому корпусі, цього разу в котеджах, тому є можливість порівняти)
Коли ти їдеш за сотні кілометрів, а по приїзду тебе готові нагодувати, незважаючи на те, що обід уже позаду, а до вечері ще далеко, це ВЕЛИЧЕЗНИЙ плюс в обслуговуванні. Хочу одразу сказати ДЯКУЮ🤗 дівчатам за смачні страви, які, до речі, готують в печі, а це ідеальний варіант для тих, хто піклується про своє здоров‘я! Хочеться з‘їсти все, але величина порції занадто велика для дівчат, тому ніхто голодним не залишиться) навіть чоловіки з хорошим апетитом)
В будиночку завжди прибрано, обов’язково змінюється постіль та рушники)
Окрема вдячність Андрію Володимировичу, який дбає про те, щоб умови проживання відпочиваючих були комфортними як вдома🥰усі питання вирішуються швидко і безпроблемно)
Початок березня, а тут всі квітники скопані!!! Видно дбайливого господаря💪
Обов‘язково повернусь ще) і тільки в будиночки🥰😍
Unknown каже…
Проживание и питание в котеджном городке находятся на высшем уровне.Домашняя кухня и домашний уют. Большая благодарность персоналу во главе с Андреем Владимировичем. Это как раз тот случай когда все делается для отдыха и лечения пациентов.Чуткость и отзывчивость всех работников городка находится на очень высоком уровне. Р Е К О М Е Н Д У Ю !!!!!
Unknown каже…
Добрий день, Всім раджу котеджі мацеста лікувалась тут вперше,дуже задоволена персоналом меєтків,реагують на всі питання одразу і швидко,зручності в будиночках всі необхідні для лікування,їжа з печі дуже смачна,дівчата на кухні молодці,лікування мені допомогло,ванни,масаж з єлементами лімфатичної системи просто супер,сам Андрій Володимирович робить бездоганно,грязетерапія теж прекрасно,я задоволена і рекомендую Всім! Тут в маєтках думають про людей та їхнє лікування.Дякую обов'язково порекомендую іншим людям,до зустрічі.

Коментарі

  1. Не вперше я лікуюся в с.Брусниця , цього разу вирішила зупинитися в котеджах Мацеста,і залишилася задоволена всім,в будинках гарно,свіжо,тепло, харчування гарне,домашня їжа з печі,персонал на чолі з адміністратором Андрієм Володимировичем - Ви Супер! лікування ефективне,мені допомагають ванни,озокерит,масаж з елементами лімфатичної системи,свіже повітря і співи пташок кожного ранку це все лікує.А тепер головне про що хотілося написати :на прикінці мого лікування,коли всі почали масово говорити про короновірус,Адміністратор Андрій Володимирович почав чітко застосовувати міри по безпеці патентів,видали маски,вологе прибирання з хлоркою,дезинфекція дверних ручок,спілкувався з кожним проживаючим,цікавився станом здоров'я,просто турбувався за кожного з нас.Велике Вам Дякую за таке відношення до людей.Запевняю Всіх,сюди варто їхати! Маєтки Мацеста Ви круті.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую " Брусниця" маєток Мацеста. Дерев'яні будиночки затишно...чисто...привітний персонал. Не завжди можна познайомитися з власником. Андрій Шувальський - привітний...щирий...молодий спеціаліст. Якого ви захочете побачити і почути кожен день вашого перебування в санаторії. Його поради ...підказки...рекомендації дуже вам допоможуть. І не дивуйтесь якщо ви кожен день почуєте " У вас все добре?" ..." Як ви себе почуваєте?" ..." Ви не голодні ?". На території є їдальня - кафе . Ви відчуєте гірський затишок тут пічка і спалах гуцульської ватри де в казанку шкварчать голубці ...а поруч сучасна піца ...все на різні смаки....все дуже смачно. На кухні хазяйнують Юля і Маша...
    Щиро дякую...Зіна...м.Київ

    ВідповістиВидалити
  3. Есть на Буковине райское место и называется оно - санаторий Брусница.

    Местечко Мацеста !
    Деревянные коттеджи, со всеми удобствами.
    С прекрасным кухней и хорошим лечением.
    Лечебный новый корпус сдан в июне месяце.
    Все новое медицинское оборудование, ванны, души гидромассажи и так далее.
    Самое главное и прекрасное, что всё это находится в лесу с вековыми деревьями, которым более сто лет.
    Лечение с природой, с пением птиц, дают прекрасные результаты.
    Вы влюбитесь в эти места, и конечно в директора Мацесты – Шувальского Андрея Владимировича, человека , который любит людей, а это говорит о многом.
    Приезжайте, не пожалеете!
    Будьте здоровы!!!
    Наталья Херсон.

    ВідповістиВидалити
  4. Елена, Херсон25 червня 2020 р. о 20:39

    Мацеста...
    В моей жизни было достаточно мест, где мне было хорошо.
    Но только в коттеджах Мацеста в Бруснице, мне было больше, чем хорошо...

    Мацеста...
    Пожалуй, это лучшее место отдыха и оздоровления на Украине ...
    Место, с которым я уже жду встречи, ещё не расставшись...

    Мацеста...
    Уже скучаю за отдыхом в этих уютных и таких домашних коттеджах.
    За удивительным и чутким персоналом, который стал мне родным..
    Здесь так хорошо...
    Нежно и тепло ... одновременно,как у мамы дома и как на элитной даче.

    Мацеста...
    Честно, ко мне давно так тепло и душевно не относились в моей жизни ...

    Мацеста...
    Удивительные люди окружали меня...!!!

    Мацеста...
    Спасибо за профессиональные руки Шувальского Андрея Владимировича.
    Его познания и практика по лимфо - дренажному массажу просто превзошли все мои ожидания.
    Спасибо!

    Мацеста...
    Приятно возвращаться домой здоровой, красивой и счастливой !!!

    Мацеста...
    Надеюсь , когда я опять сюда захочу вернуться и оздоровиться- это прекрасное место встретит меня с той же радостью, с которой я буду стремиться навстречу ему.

    Мацеста!
    Спасибо большое тебе!
    ...Братья Шувальские,
    Мария и Юлия, Светлана, прекрасный садовник, Ярослава...
    Вы, реально сделали мой отдых лучшим.

    Спасибо, прекрасный и слаженный коллектив Андрея Шувальского.
    .. . Буду ждать встречи с Вами, хорошие мои люди.

    Елена Херсон

    ВідповістиВидалити
  5. Была на оздоровлении в котеджах при санатории Брусница.
    В начале оздоровления думала 7-10 дней в полне хватит но етого для меня оказалось недостаточно, взяла на 14 дней, и всеравно мне оказалось маловато, но согревают мысли что снова сюда вернусь. Ведь тут очень хорошее сочетание отдыха и лечения, что очень положытельно сказывается на лечении. Благоустроиные котеджы, отличная еда, позитивная обстановка и помощь администратора Андрея Владимировича во всех мелочах, сделала мой отпуск гараздо ярче чем я себе представляла. Ребята вам процветания, успехов я обязательно к вам еще приеду!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Хочу выразить благодарность коллективу санатория "Брусница". Вежливость, тактичность, внимательность. Новое здание, новое оборудование. Процедуры реально помогают.
    Но отдельно хочу написать о деревянных домиках (Котеджы Мацеста) при санатории. Это настоящий отдых. Домики деревянные со всеми удобствами, кухня домашняя приготовленная в печи, свежий воздух, уборка в домиках через день. Большая благодарность Андрею Владимировичу за его внимательность, открытость по отношению к пациентам и проживающим. Ваш массаж реально делает чудо.
    Рекомендую!!

    ВідповістиВидалити
  7. Після перебування у котеджному містечку "Мацеста" і лікування у санаторії "Брусниця" залишилися приємні спогади і чудовий післясмак... У будиночках та на терасі було дуже затишно. Навколо прекрасна природа, спів пташок - це все разом з лікуванням в оновленому санаторії допомагає оздоровитись і відновити нервову систему після життя у неспокійному мегаполісі. Харчування смачне і різноманітне, персонал дуже уважний. Особливо вдячна Андрію Володимировичу за піклування про пацієнтів та швидке вирішення всіх потреб і проблем, що з'явились у зв'язку з доїздом і виїздом під час карантину. З радістю порекомендую своїм друзям проживання у містечку "Мацеста" та лікування у санаторії "Брусниця"(.Світлана.Бровари, Київська обл.)

    ВідповістиВидалити
  8. Добрий вечір, хочу написати про лікування в санаторії Брусниця і проживання в Котеджах Мацеста при санаторії, котеджі знаходяться в парковій зоні що приємно радує, напишу про себе в березні цього року зробили операцію від коліна до голені поставили шпицю, щось пішло не так, пів року неможу ставати повноцінно на ногу, порадили реабілітацію в санаторії, почав шукати, поблизу знайшов Брусницю взагалом чув про санаторій але не був, коли почав дізнаватися багато знайомих порадили Терапевта Андрія Володимировича, який через свою терапію реально ставить людей на ноги, складно було в це повірити але після сеансів я почав краще рухати ногою, Запам'ятав одне, Він завжди говорить що Все залежить тільки від Мене, їжа в Мацесті з печі реально смачна, колектив працює на людей, всі з ким я спілкуапвся дуже задоволені, дякую від мене особисто . Рекомендую як терапевта так і проживання. Успіхів Вам.

    ВідповістиВидалити
  9. Добрий день усім хочу розповісти про санаторій.у Брусниці.і про лікування де чудові лікарі чудові.деревяні будиночки супер.кухння.деготовля упичі дужи хароший лікар.тирапевд АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ Дужи хароший урач.який пміг мені у.лікувані хочу сказати і рикоминдую усім я Дужи задоволений лікуванням їти лікуйтеся нипожаліети

    ВідповістиВидалити
  10. Я БАЛАН Надія, село Кам'янка лікувалася в санаторії Брусниця зі своєю мамою МАРІЄЮ, проживали в котеджах Мацеста в котеджах зручно, чисто, смачно їжа з печі дівчата стараються, хочу особливо відмітити терапію лімфадринажний масаж яку проводить Андрій Володимирович в нього золоті руки, дякую йому за чесність і справедливість, ми з мамою задоволені проживанням та лікуванням тут реально круто приїжайте сюда на лікування.

    ВідповістиВидалити
  11. Всім привіт. Не можу залишити поля для відгуків пустими!
    По перше, перед приїздом до санаторію, обов'язково , нагадую - обов'язково уточніть місце проживання. Це може бути або санаторій ," Брусниця" або приватні котеджі "Мацеста".
    Ціни і умови практично однакові. Бажано одразу просити адміністратора або начальство щоб міняли постільну білизну та рушники хоча б 2 рази на тиждень. Нажаль поки 1раз. Рушників для ніг, фен для волосся і кондиціонерів немає в жодному номері.
    Туалетний папір - "Обухів", краще б газети намнули !
    До вашого лікування на протязі всього періоду жодний лікар не поцікавиться станом здоров'я , НЕ перевірять температуру та тиск. Перед тим як платити гроші адміністратору будьласка впевніться, що спочатку пройшли обстеження у лікаря і потім платіть за вказані процедури. В іншому випадку адміністратор буде жалітися на відсутність продажу терапії
    ;( .
    Найкращий час для приїзду це понеділок вранці.
    Єдина надія на цілющу воду (сірководень). Перед прийомом ванних процедур самостійно впевніться як саме треба приймати ванни.
    Бажаю всім здоров'я !

    ВідповістиВидалити
  12. Добрый день! Хотели поделиться своими впечатлениями о пребывании в коттеджном городке "Мацеста" санатория "Брусница". С первого дня мы почувствовали себя в комфорте не только в домике, но и на природе окружающей домики. Сразу началось лечение под умелым руководством Андрея Владимировича это массаж комбинированный-вакуумный-медовый-лечебная грязевая аппликация-прессотерапия очищающая лимфопротоки. Остались очень довольны! Хочется отметить кухню, приготовление пищи в печи по-домашнему вкусно и разнообразно, Спасибо поварам! Водные процедуры строго под контролем сероводородные ванны, жемчужные, хвойные, гидромассаж. Огромное спасибо Андрею Владимировичу сумевшему создать правильный психологический настрой как в лечении так и в спокойствии отдыхающих. Мы побывали в райском уголке! Приезжайте не пожалеете!

    ВідповістиВидалити
  13. Ольга Костецька. Відкрила для себе чудове місце для лікування та відпочинку -санаторій " Брусниця" недалеко від Чернівців. Сірко-водневі ванни та гірський віск реально допомагають хворим людям.Всі процедури проводяться в новому приміщенні. ( Забудьте про старі заржавілі ванни) Умови лікування прекрасні. А проживання в дерев'яному котеджі посеред старовинного парку приносить неймовірне задоволення. Щоранку виходжу з чашкою кави і випиваю в прикуску з ранковим туманом, чи з запахом кленового листя, або пташиним співом. Для любителів романтики кращого не знайдеш. Та й обслуговування тут на вищому рівні. Весь персонал, а особливо Андрій Володимирович (власник котеджів) реагують на любе прохання чи зауваження. А ще п. Андрій дуже професійно робить масаж, вірніше лімфо-дренажну терапію. Чудово себе почувала після його сеансів. Висновок один: приїжджатиму щороку і всім рекомендую.

    ВідповістиВидалити
  14. В жовтні лікувалась в санаторій Брусниця, проживала в доміку. Мені дуже сподобалось, по перше в домівках комфорт, уют, харчування збалансоване, дуже смачно. Андрій Володимирович, дуже велике спасибі за ваше ставлення до людей.

    ВідповістиВидалити
  15. Всім привіт!!!Прийшов на лікування вперше по порадам інших знайомих.Старий корпус санаторія був закритий ,отже всі процедури проводив у новому гарно облаштованому санаторію.Проживав у маєтку "МАЦЕСТА" у гарному, дерев'яному і чистому домику.Незважаючи на те що ,що був мороз у -20 градусів ,людям було тепленько і мені також.Приїхав лікувати грижи 9.5 мм і друга 5мм, храмаючи лівою ногою .Завдяки процедурам:сірководим ванам,масажам і витяжкам які проводив професійний лікар зі стажом 20 років Василь Васильович,можу бігати і почуваюсь набагато краще.Дякую всім !!!впершу чергу Андрію Володимировичу , та його команді маєтку "МАЦЕСТА".Раджу всім приїхати відновити собі здоров'ячко.!!!

    ВідповістиВидалити
  16. Вирішила підлікуватися,вибрала санаторій Брусниця!!! По приїзду посилилась в котеджному містечку,так як умови шикарні!!! Дуже смачно годують,приємний и дуже вічливий персонал,дуже чисті и теплі номера). Лімфодринажна терапія це від тепер моя мама улюблена процедура. За це дуже вдячна Андрію Володимеровичу!!! Тепер санаторій Брусниця,а особливо котеджне містечко,від тепер моє улюблене місце для відпочинку. Тут лікують не тільки тіло но і душу!!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Доброго вечора. Не можу не поділитися своїми враженнями про лікування у санаторію ,,Брусниця''. Я залишилася дуже задоволена: проживала у дерев"янному і дуже затишному будиночку, де є все потрібне для відпочинку. Кухня чудова, персонал дуже привітний, лікуванням дуже задоволена, усі процедури пішли на користь. Особливу подяку хочу сказати Андрію Володимировича, це ЛЮДИНА з великої букви!!! Чудовий професійний масажист, можна сказати, майстер своєї справи. Чуйна і добра людина, при кожній зустрічі завжди запитає: ,,У вас все добре, вас кухня влаштовує, у вас, тепло, ви не голодні, у вас інтернет є, як ви себе почуваєте після процедур.'' Мені здається, що після такого лікування, шикарного відпочинку, захочеться приїздити ще і ще!!! Якщо комусь потрібне лікування якісне лікування з гарним результатом, їдьте у санаторій Брусниця, проживання у котеджному містечку ,, МАЦЕСТА.''

    ВідповістиВидалити
  18. Я Лека Іван не вперше лікуюся в санаторії в с. Брусниця, і на цей раз зупинився в котеджах МАЦЕСТА.Це по- перше дуже чисто, гарно,тепло, по -друге дуже смачне і корисне харчування-на дровах в печі, а по -третє - професійне лікування- сіркові ванни, озекеріт, хвойні ванни,масаж який робить професіонал своєї справи, людина з ВЕЛИКОЇ БУКВИ АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ ,адміністратор який піклуєтся за комфорт проживання та лікування людей!!! ХОЧУ ПОДЯКУВАТИ ПЕРСОНАЛУ ЗА ХОРОШЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ!!! УСПІХІВ ВАМ ТА ПРОЦВІТАННЯ! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ САНАТОРІЙ БРУСНИЦЯ! А майбутньому я хочу приїхати з своїми рідними.

    ВідповістиВидалити
  19. Ну что сказать? Я сюда приезжаю вот уже третий раз, это неимоверно место куда хочется возвращаться вновь и вновь!! Вновь хочу выразить своё восхищение и огромную благодарность руководству, а в частности Андрею Шувальскому!! Это искренний и очень внимательный человек!! Проживание в домиках-восторг!! Питание-это вообще отдельная тема!! Какие молодцы девочки, а особенно те, кто придумал пищу в печи!!!!! Спасибо огромное!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  20. Хочу подякувати персоналу санаторія Брусниця за повагу до своїх пацієнтів.Мені сподобалося тут .Раджу приїджати сюди на лікування сірководневими ванами.Я лікувалася тут 2 неділі.. думаю в майбутньому що приїду ще. Дякую'.Марія з Турятки.

    ВідповістиВидалити
  21. Доброго дня. Мене звати Марія, я лікуюсь в санаторію "Брусниця" невперше і дужи задоволена. Всім раджу. Проживала в котетжу. Хочу подякувати кухарякам за смачну їжу, доречі тут все готовлять в печі,всі дуже привітні. І велике дякую Андрію Володимировичу. Як адміністратор піклуєця щоб було комфортно і дуже привітний. Професійний масажист, майстер своєї справи. Я дуже задоволена. Велике всім дякую. До зустрічи в наступному році.

    ВідповістиВидалити
  22. Приїхала в котеджне містечко Мацеста при санаторії Брусниця аж їз Києва з показаннями на сірко-водневі ванни і зрозуміла, що мій вибір був найкращим. Професійна і дієва лімфо-дренажна терапія, яку робить Андрій Володимирович буквально оживила мене. Прекрасне харчування, чудові умови проживання. Я вже не кажу про природу, свіже повітря і повний релакс. Обов'язково приїду знову!

    ВідповістиВидалити
  23. Доброго всім дня. На даний час лікуюся в санаторії і хочу поділитися своїми враженнями. Останній раз приїхала сюди роки чотири назад а зараз приїхала в котеджне містечко і неможу передати своє захоплення. Дуже привітний персонал ,смачнюча кухня з печі,великі порції . Тепер про головне дуже кваліфікована робота Андрія Володимировича. Професійне лікування лімфотерапія .Це людина яка дійсно на своєму місці. Я дійсно дуже задоволена і всім рекомендую. Здоров'я всім і натхнення.гарно дякую.

    ВідповістиВидалити
  24. У липні лікувалась в старому санаторію «Карпатська Мацеста» і відпочивала в котеджному містечку Мацеста ( с. Брусниця). Відгуки правдиві, все класно! Колектив працює злагоджено як один цілий механізм. Дякую п. Андрію та його команді за професіоналізм та доброзичливе ставлення до людей, за терпіння яке вони проявляють до пацієнтів. Вам Бог у допомогу у вашій професії. Рекомендую!

    ВідповістиВидалити
  25. Саме зараз перебуваю на відпочинку та лікуванні в котеджному містечку "Мацеста" в мальовничому селі Брусниця.
    Ситуація, коли очікування на 100% співпали з дійсністю...починаючи із бронювання дати відпочинку, коли Андрій Володимирович чітко пояснив все необхідне для оздоровлення та відпочинку, далі була зустріч у Чернівцях, коли мій потяг спізнився...

    І ось я на місці: чудовий дерев'яний будиночок на двох, з усіма зручностями, чисто, охайно, в будиночку є все необхідне для проживання та відпочинку ( через день - ретельне прибирання ). Зелена затишна територія, приємно прогулятись і тут, і територією села.

    Лікування...отримала від Андрія Володимировича вичерпну інформацію щодо процидур, які можу отримати ( на момент приїзду мала серйозні проблеми із тиском).
    Пройшла курс лікувального масажу та сухих вуглекислих ванн ( до речі, раніше не чула про них, виявилось, що у нас в Україні вони ще не надто відомі, а тут є і за дуже приємною ціною) у Андрія Володимировича.
    Крім того прийняла 10 сірководневих ванн безпосередньо в санаторії.

    Не можу не написати про організацію харчування: вся їжа готується в печі на дровах !!!
    Смакота!!! Харчування збалансоване, порції великі, завжди все свіженьке!!!

    Через кілька днів - додому, а я вже починаю мріяти про наступний приїзд.
    Відпочила, оздоровилась, маю чудовий настрій, гарне самопочуття і хочу побажати Вам, Андріє Володимировичу, всій вашій команді міцного здоров'я, відмінного настрою, вдяних гостей, бо саме так, жаданою гостею, почувала я себе весь період перебування!!!

    Якщо у вас, шановні читачі відгуків, є бажання відпочити в чудових умовах класу "люкс", отримати не нав'язане,а тільки необхідне вам лікування , то не гайте часу на пошуки, телефонуйте та бронюйте місця в котеджному містечку "Мацеста" при санаторії "Брусниця"

    ВідповістиВидалити
  26. Приїхав у "Мацесту" у перший раз лікувати свій остеохондроз та, головне, за тишею та спокоєм. Проживання у двомісних котеджах справдило мої очікування - сусідив зовсім не чутно. В котеджі є постійно холодна та гаряча вода (бойлер), ванна кімната охайна, обладнання ній практично нове та все працює. В кімнаті є плоский телевізор з hdmi та підтримкою флешек, відносно тихий холодильник. Можна вільно користуватися Інтернетом. Кожен день проводиться вологе прибирання, постільну білизну міняють раз на тиждень, а рушники за проханням змінюють і частіше.

    Харчування в столовій поряд с котеджами, все смачно, порції великі, персонал привітний. Мені без проблем заміняли друге блюдо коли по плану була риба (я її не полюбляю). І взагалі, ви можете замовляти собі інші страви з меню.

    З процедур приймав сірководневі ванни (у відповідному корпусі зовсім не було черг, це було просто чудово; медсестри були уважні та готові допомогти), а також лімфо-дренажну терапію безпосередньо у Андрія Володиміровича. Це була для мене нова процедура, і вона, без сумніву, була для мене ефективною - мишці спини та шиї розслабилися та повернули тонус, наприкінці відпочинку я відчував себе набагато краще.

    Особисто Андрій Володимирович проявив багато уваги і не один раз цікавився, чи все мені подобається. Помітно, що він щиро боліє за свою справу і котеджне містечко. Я також помітив, що інші відпочиваючи також привітно і з повагою згадують про нього. Хочу побажати йому і подальших успіхів.

    ВідповістиВидалити
  27. Про лікування в Брусниці дізналася з просторів інтернету. Маю проблему з хребтом і лікар порадила сірководневі ванни та підводна витяжіння. Читаючи відгуки, вибір зупинився на будиночках Мацеста, про що ми з чоловіком по приїзду не пошкодували. Вранці нас привітно зустрів власник котеджів Андрій Володимирович. Гарні будиночки, чудово облаштована територія, природа та спокій від міської метушні. В будиночках чисто, тепло, затишно і є все необхідне (холодильник , телевізор, WiFi, чайник, гаряча і холодна вода цілодобово), ретельне прибирання через день і заміна білизни та рушників 1раз в тиждень. Окрема подяка завжди привітним кухарочкам за смачні, різноманітні та гарно оформленні страви з печі ��.
    Тут також можна замовити піццу , запечену рибку та реберця. Дякуємо п.Андрію за професійний масаж, увагу, турботу, відповідальність та швидке реагування на зауваження . Ну і про лікування. Медперсонал санаторію привітний, відповідальний, уважний, підкажуть і порадять. В корпусі тепло, чисто, нові меблі та обладнання.
    Усім дякуємо та рекомендуємо лікування та відпочинок у Брусниці.

    ВідповістиВидалити
  28. Хочу выразить своё восхищение и огромную благодарность руководству, а в частности Андрею Шувальскому!! Очень внимательный человек, выслушает каждого и делает все чтобы отдых был максимально комфортный! Встретил меня в Черновцах и любезно предоставил трансфер.
    Проживание в домиках-восторг!! Питание-это вообще отдельная тема, порции большие, всё приготовлено в печи, вкусно и полезно!!!!!! Спасибо огромное!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  29. Шукали де можно було б полікувати остеохандрози, серцево-судинну систему та інші хвороби та й натрапили на БУКОВИНСЬКІ МАЄТКИ "МАЦЕСТА" санаторій Брусниця. Весь час знаходження там пройшов на позитиві, бо цьому сприяли умови перебування, якість лікування, харчування, доброзичливість персоналу. Особливо дякуємо Андрію Шувальскому за уважність до кожного відпочиваючого, за доброзичливість, професійний підхід до виконання своїх обов*язків як адміністратора так і лікаря-реабілітолога. Щиро дякуємо всьому колективу та до нових зустрічей!

    ВідповістиВидалити
  30. Лікуємось та відпочиваемо в санаторії "Брусниця".
    Про лікування та сам санаторій враження позитивні.
    Нове приміщення, уважний персонал.
    Особливо хочемо відзначити професійні якості лікаря-невропатолога Приньківського В.Г.
    Проживаемо в котеджному містечку "Мацеста".
    Зробили цей вибір тому, що не хотілося відчувати себе як в лікарняних палатах.
    Тут -життя на природі ,з тераси що в будинку відкриваеться мальовничий вид на парк.
    Харчування на рівні
    страви не пересмажені ,готуються в печі.

    ВідповістиВидалити
  31. Відпочивали в котеджному містечку з 10 по 21 жовтня 2022 року. Що хочу сказати, нам сподобалось, Андрій Володимирович який є власником , це чуйна. порядка, вихована і ввічлива людина. Він , ще хороший лікар- реабілітолог, який гарно робить масаж. На всі зауваження, прохання , він реагував моментально і виконував їх. Сподобалась їжа, яку готують в печі, великі порції і смачно. Дякуємо Юлії і Світлані, дуже приємні повара. Дякуєм Марянці, гарно і чисто було в котеджі. Лікування сподобалось. Дякуєм всьому колективу Андрія Володимировича. Буду рекомендувати ваше містечко. Надіюсь, ще зустрінемось.

    ВідповістиВидалити
  32. Олександр Гончаренко24 вересня 2023 р. о 11:33

    Вас Вітають Олександр і Тетяна (Київ). Відпочивали у Вас з 09.09.2023р. до 22.09.2023р. Іванна, Макс, Володимере, Яна, Василь, Катерина, Світланочки і також всіх з з ким не довелось познайомитись. На порядок звернення не ображайтесь. Ви для нас ВСІ Супер!!! Дякуємо Вам за відпочинок!!! Бажаючим, кому треба Тиша, Лікування і Комфорт, це Вам!!! Комфорт СУПЕР!!! Котеджі, проживання, харчування, лікування, кому що треба, СУПЕР!!! ДЯКУЄМО ВАМ!!! До зустрічі!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

👉 Сірководень, Сірководневі ванни, користь

Лікування грижі

Санаторій Брусниця "Маєтки Мацеста"

Остеохондроз це

📌 Посттравматичні артрози, артрити, симптоми, діагностика, лікування 📌

Як лікувати остеохондроз

Радикуліт симптоми лікування

Лікування міжхребцевої грижі